skip to Main Content

Farum Orienteringsklub

Farum Orienteriensklub er med omkring 200 medlemmer blandt Danmarks største orienteringsklubber. Vores fællesskab bygger på glæden ved at finde vej i naturen.

Børn og unge

For de yngste skovtrolde (2-8 år) har vi skovtroldetræning, som foregår om onsdagen i sommerhalvåret. Der er også orienteringsløb specielt for børn og unge om onsdagen. Disse løb foregår i forskellige skove i Nordsjælland.
Læs mere herom på skovcup.dk.

Ungdomstræningen er for ungdomsløbere mellem ca. 8 og 14 år. Vi træner fra klubhuset en gang om ugen i de uger, hvor der også er skolegang. Til ungdomstræningen starter vi med fælles opvarmning/leg og fortsætter med orienteringsøvelser enten omkring klubhuset eller i en af de nærliggende skove. Der er ikke nogen, der bliver sendt ud alene, hvis de ikke føler sig klar til det. Træningen foregår under kyndig ledelse af vores trænere. Der bliver lagt lige meget vægt på, at det skal være sjovt og hyggeligt, og at der skal læres noget.

Voksne og begyndere

Vi har træning for alle klubbens medlemmer og for alle interesserede hver torsdag. Vi stiller gerne med en instruktør, der kan følge med dig rundt på banen.

Denne træning er for dig, der gerne vil prøve og for de mere erfarne. Man kan starte fra kl. 17 i skoven, men der er mulighed for at starte indtil ca. kl. 18. Vi har en dygtig træner til at lave træningen, og der vil være instruktion inden start og opfølgning, når man er tilbage fra sin bane. Den lette bane er ca. 3 km. Der er også en mellemsvær og en svær bane med vægt på nogle tekniske detaljer – det er for de lidt mere øvede.

Fra vores store moderne klubhus på Ryttergaardsvej 104 – lige ved Right to Dream Park i Farum – har vi aktiviteter året rundt. Her mødes ungdommen til ugentlige træninger, og herfra starter seniorerne deres løbetræning, og vi mødes for at køre ud til orienteringsløb i de nordsjællandske skove.

Farum Orienteringsklub
Back To Top