skip to Main Content

Hvad er Furesøkortet?

FURESØKORTET er et orienteringskort, der giver dig og dine nærmeste de bedste muligheder for at gå på opdagelse i jeres lokalområde eller i resten af kommunen og i de tilstødende skove: Ganløse Ore, Nyvang og Terkelskov. Du kan bruge kortet som inspiration til din næste udflugt, til at samle familie og venner rundt om spisebordet eller hænge det op på væggen.

furesoekortet.dk kan du downloade udsnit af kortet med forslag til løbe- eller vandreture i Furesø. Du kan også finde opgaver og konkurrencer

FURESØKORTET er blandt andet tegnet som led i optakten til Verdensmesterskaberne i orienteringsløb – World Masters Orienteering Championships. Mesterskabet er for deltagere over 35 år, og vi forventer, at over 4.000 deltagere fra hele verden vil gæste Furesø og Nordsjælland i juli 2018.

FURESØKORTET er et samarbejde mellem Furesø Kommune, Farum Orienteringsklub, Orienteringsklubben Skærmen og Furesø Avis om at give kommunens borgere bedre mulighed for at finde vej i Furesøs natur og inspirere til nye udflugtsmål.

Kortet er fremstillet i 2017 af Farum Orienteringsklub i samarbejde med Orienteringsklubben Skærmen Værløse på basis af grundmateriale og orthofotos fra COWI samt GeoDanmarkdata fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering og Danske kommuner, 2016-2017. Endvidere har Allerød Orienteringsklub beredvilligt stillet kortmateriale for Ravnsholt Skov til rådighed. Signaturer efter IOF´s kortnorm.

© Copyright Farum Orienteringsklub og samarbejdspartnere.

Back To Top