skip to Main Content

Konkurrencen

Konkurrencen, hvor du kan samle lodder ved at finde poster i Farum, løber i ugerne 7 og 8, og posterne står i skoven og langs stierne i Nattergalelunden og ved Høje Klint fra mandag d. 12. februar til søndag d. 25. februar.

På hver post er der et postnummer og en kode på to bogstaver.
Postnummeret kan du se på kortet, og koden skal du aflæse, når du står ved posten. Konkurrencen går ud på at finde og notere så mange forskellige poster med tilhørende kode som muligt. Hver kode giver et lod til lodtrækningen. Der er et indtastningsskema på den instruktion, der følger med kortet. Koden skal skrives ud for det rigtige postnummer.

Sådan gør du

Klik her for at downloade kortet over turen med alle posterne og en side med instruktion. Print kortet – gerne et kort til hver deltager. Læg evt. kortet ind i en klar plastpose, hvis vejret er fugtigt.
I kan se alle de symboler, der er anvendt på kortet under punktet Signaturforklaringer.

Der er foreslået start og mål ved Farum Arena, det er markeret med en trekant og en dobbelt cirkel på kortet. Man kan også dele turen i etaper og også starte andre steder. Fra startstedet følger I stierne på kortet hen til posterne. Tag evt. posterne i den nummererede rækkefølge, eller læg selv en anden rute mellem posterne. Posterne er små orange/hvide skærme forsynet med et postnummer og en kode. Ved hver post noterer I koden ud for det rigtige postnummer i felterne herunder. Der er 18 poster i alt, vi er jo i 2018.

Tips til turen

På kortet kan du se en oversigt over, hvad de enkelte poster står ved, f.eks. sten eller brønd eller oppe på høj.

Postplaceringerne er i forskellige sværhedsgrader, så de er ikke alle lige lette at finde. Mange af dem ligger ved eller nær stier, men ikke alle. Det kan være en god hjælp at vende kortet samme vej som skoven gør i virkeligheden. Vend kortet så Furesø er samme sted som i virkeligheden. Det betyder, at du nogle gange skal vende kortet på hovedet.
De blåskraverede områder i skoven er moser. De er ekstra våde i år og kan være bundløse, så de må ikke passeres.

Vi har lagt posterne, så man kommer forbi mange af de smukke og spændende områder langs Furesøen.

Efter turen

Efter turen går du igen ind på Furesoekortet.dk > Konkurrencer og indtaster dine koder. Så deltager du i lodtrækning om et gavekort til b’lunch på Restaurant Marina Furesøbad for 2 voksne og 2 børn.

Er du heldig at vinde får du direkte besked – og navnet bliver offentliggjort på Farum Orienteringsklubs hjemmeside kort tid derefter. Medlemmer af en orienteringsklub kan ikke deltage i konkurrencen.

Husk også

Du kan prøve orienteringsløb med instruktion, med børnevenlige baner og med udfordringer til de seje.

Det er hver søndag indtil påske. Der er start mellem kl. 10 og 11 fra Fiskebæk Naturskole ved Furesøbad.

Se www.motion.farum-ok.dk.

Back To Top